Agenda

Informatiebijeenkomst 'Prostaatkanker en dan?'

woensdag 8 november

Prostaatkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker bij mannen”

Wat is het, wat zijn de behandelmogelijkheden, wat doet het met je en je (seksuele) relatie? Dit zijn de vragen die aan bod komen tijdens de informatiebijeenkomst over prostaatkanker op woensdag 8 november in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.

Lees verder

Informatiebijeenkomst 'Ongezond snurken/ apneu'

15 november 2017

Snurken lijkt misschien onschuldig, maar toch kan er een serieuze aandoening aan ten grondslag liggen: slaapapneu, ademhalingsstops tijdens de slaap. Op woensdag 15 november 2017 organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een informatieavond over snurken en apneu.

 

Wat is het, hoe herken je het en wat kan de gespecialiseerde slaappolikliniek van het RKZ betekenen? De nieuwe benadering met begeleiding in de levensstijl komt ook aan bod.

Lees verder

Hoe bevalt het?

Dinsdag 21 november

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 21 november.

Lees verder

Informatieavond: 'Obesitas: operatie ja/nee?'

Woensdag 22 november 2017

Overgewicht is een groeiend probleem in de westerse wereld, ook in Nederland. Veel mensen die ermee kampen willen van de kilo's af, maar afvalpogingen lijken het probleem alleen maar te vergroten. De chirurgen van het RKZ Obesitascentrum organiseren verschillende informatieavonden over ernstig overgewicht en wat je eraan kunt doen. En wanneer kom je in aanmerking voor een operatie?

Lees verder

Look Good.. Feel Better Workshop

27 november 2017

De stichting Look Good...Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Dit doet de stichting onder andere door het geven van workshops.

De workshops worden mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis en de belangloze inzet van schoonheidsspecialistes, visagistes, haarwerkers/kapsters en vrijwilligers van het Rode Kruis Ziekenhuis.

Lees verder

Hoe bevalt het?

Dinsdag 12 december

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 12 december.

Lees verder