Agenda

Mamacafé IJmond

Maandag 15 oktober

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op maandag 15 oktober.

Lees verder

Informatiebijeenkomst 'Obesitas: operatie ja/nee?’

Woensdag 31 oktober 2018

Overgewicht is een groeiend probleem in de westerse wereld, ook in Nederland. Veel mensen die ermee kampen willen van de kilo's af, maar afvalpogingen lijken het probleem alleen maar te vergroten.

 

De chirurgen van het RKZ Obesitascentrum organiseren in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) op woensdag 31 oktober een informatiebijeenkomst over ernstig overgewicht. Wanneer kom je in aanmerking voor een maagoperatie? Hoe is de begeleiding voor mensen met ernstig overgewicht?

De antwoorden op deze en veel meer vragen komen aan bod tijdens deze avond.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

6 november

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 4 december 2018

Data 2019 volgen nog

 

Lees verder

Longpunt Beverwijk - Omgaan met vermoeidheid

woensdag 7 november

Longpunt is de ontmoetingsplek die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. 

Onderwerp van deze bijeenkomst: Omgaan met vermoeidheid

Lees verder

Informatiebijeenkomst 'Ongezond snurken/ apneu'

donderdag 8 november

Snurken lijkt misschien onschuldig, maar toch kan er een serieuze aandoening aan ten grondslag liggen: slaapapneu, ademhalingsstops tijdens de slaap. Op donderdag 8 november organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een informatiebijeenkomst over snurken en apneu.

  

Wat is het, hoe herken je het en wat kan de gespecialiseerde slaappolikliniek van het RKZ betekenen? De nieuwe benadering met begeleiding in de levensstijl komt ook aan bod.

Lees verder

Mamacafé IJmond

Vrijdag 16 november

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op vrijdag 16 november.

Lees verder

Longrevalidatie - meer dan trainen alleen

dinsdag 20 november

Op dinsdag 20 november 2018 organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een informatiebijeenkomst over longrevalidatie, bedoeld voor mensen met COPD, die onder behandeling zijn van de longarts.

Lees verder

Workshop 'Look Good…Feel Better'

Maandag 26 november 2018

Tijdens de workshop 'Look Good…Feel Better' krijgt u advies over de verzorging van uw huid en het gebruik van make-up. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.

Lees verder

Terugkomdag voor ex-ICU patiënten

woensdag 28 november

Op 28 november organiseert de nazorggroep Intensive Care (ICU) van het Rode Kruis Ziekenhuis een terugkommiddag voor ex IC patiënten en familieleden.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

4 december

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn 8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april en 7 mei.

Lees verder

Paginaopties: