Huisregels

Wij doen er alles aan om u respectvol, gastvrij en veilig te ontvangen. Wij vertrouwen er graag op dat u zich ook als onze gast gedraagt. Om het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen, gelden onderstaande regels.

 

Bezoekregels

  • U houdt zich aan de bezoektijden en het aantal bezoekers per patiënt
  • U gaat respectvol om met medewerkers, patiënt en ander bezoek
  • In geval van calamiteiten volgt u direct de aanwijzingen van personeel, politie en brandweer op
  • Maak altijd plaats voor een patiëntenbed, zowel in de lift als op de gang

→ RKZ rookvrij

Bloemen, boeken, tijdschriften…

Bloemen zijn toegestaan op de algemene afdelingen, maar planten en bakjes met bloembollen niet. Aarde is een goed voedingsbodem voor bacteriën en daarom in het ziekenhuis niet toegestaan. Boeken, tijdschriften, foto’s, muziek en andere middelen ter vermaak en tijdverdrijf zijn welkom. In het ziekenhuis is gratis internet aanwezig en het gebruik van de mobiele telefoon is toegestaan.

→ bloemenservice

Brandwondencentrum

Natuurlijk is bezoek van kinderen even belangrijk als van volwassenen. Toch wordt in principe geen bezoek toegestaan van kinderen jonger dan 12 jaar, omdat een bezoek aan het Brandwondencentrum voor een kind ingrijpend kan zijn.

Er gelden voor bezoekers van Brandwondencentrum Beverwijk speciale maatregelen op het gebied van hygiëne. Daarmee willen we onze patiënten te beschermen tegen infecties van buitenaf en het ziekenhuis te beschermen tegen brandwondbacteriën. Bloemen en planten zijn op deze afdeling niet toegestaan.

 

Intensive Care

Bezoek kan voor de patiënt belastend zijn. Daarom absoluut niet meer dan twee bezoekers tegelijkertijd. Kinderen zijn welkom op de Intensive Care, maar het kan indrukwekkend zijn. Lees hier meer over ‘Kinderen op bezoek op de Intensive Care’.

Bloemen en planten zijn op deze afdeling niet toegestaan.
Vruchtensappen alleen meenemen in overleg met de verpleging. 
U kunt gebruik maken van een familiekamer.
Als een patiënt langere tijd op de IC wordt behandeld is er voor de familie gelegenheid gratis gebruik te maken van het Kiwanishuis.

 

 

« klik op het plaatje om de poster te vergroten.

Deze regels gelden op het gehele terrein van het ziekenhuis. Bij het niet naleven van deze regels kan de Raad van Bestuur van het ziekenhuis u de toegang tot het ziekenhuis en/of het terrein van het ziekenhuis ontzeggen. Bij diefstal, geweld en ander ongeoorloofd gedrag doet het ziekenhuis aangifte bij de politie.

In het ziekenhuis waken camera’s over uw en onze eigendommen. Het ziekenhuis is niet aansprakelijk bij schade, verlies of diefstal van eigendommen van medewerkers, patiënten en bezoekers.

Alle rechten voorbehouden © 2022 Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk