PR & Media

Afdeling Communicatie

Journalisten kunnen met alle verzoeken en vragen over het RKZ en het Brandwondencentrum Beverwijk terecht bij de afdeling Communicatie. De afdeling is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar op 0251 265726 of via de mail: communicatie@rkz.nl. Buiten kantooruren kunt u zich laten doorverbinden naar mobiel via de receptie van het ziekenhuis: 0251 265555.

Beeld- en geluidsopnamen

Het RKZ gaat zorgvuldig om met de privacy van patiënten, medewerkers, bezoekers, cursisten en leerlingen. Het is daarom niet toegestaan in het ziekenhuis en de dependances om beeld- en/of geluidsopnamen te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling Communicatie.

Foto voorpagina rkz.nl

De foto op de voorpagina van onze website is gemaakt door 112ijmond.nl/Niels Folkers. U ziet de landing van de lifeliner op het helidek van het Rode Kruis Ziekenhuis. 

Persberichten

Persberichten die naar de media worden verzonden, plaatsen wij gelijktijdig op deze website in de rubriek Nieuws. Ontvangt u(w) medium de persberichten van het RKZ nog niet via de mail, maar wilt u deze wel ontvangen? Mail uw naam, naam medium en e-mailadres naar communicatie@rkz.nl.

VoorU

Vier maal per jaar publiceren we een krant voor onze patiënten, bezoekers en mensen in de regio; de VoorU. We verspreiden de krant in het ziekenhuis en huis-aan-huis in de regio. De publicaties van het RKZ zijn hier allemaal terug te lezen.

Volg ons ook via de social media:

 

Alle rechten voorbehouden © 2022 Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk