BEZOEKTIJDEN

Komt u uw familielid, vriend, vriendin of kennis in ons ziekenhuis bezoeken? U bent natuurlijk van harte welkom! Vrijwel iedere patiënt vindt het prettig om bezoek te krijgen en wij zien dat goed sociaal contact bijdraagt aan herstel. Wij kunnen alleen niet gedurende de hele dag bezoekers ontvangen. Daarom verzoeken wij alle bezoekers zich aan de bezoektijden en -regels te houden. Voor alle patiënten, collega’s en overige bezoekers. 

Bezoektijden

Tijdens het bezoekuur mag er één bezoeker -maximaal een uur- één patiënt bezoeken. Bent u met twee bezoekers? Dan vragen wij u buiten het ziekenhuis te wisselen. Meer dan twee bezoekers tijdens het bezoekuur is niet toegestaan. Lees hier meer over op onze speciale Coronapagina voor bezoekers van het RKZ. 

Avondklok

Indien de regering besluit om de Avondklok in te stellen, dan is de bezoekregel in de periode waarvoor de avondklok geldt: 

Eén bezoeker per patiënt per bezoekuur van 18:00 tot 19:30 uur.

→ Bezoekregels

Services

Heeft u een rolstoel nodig, wilt informatie over wifi, gevonden voorwerpen, stilteruimte, kranten, tijdschriften, de Albron-shop in de centrale hal en meer services?

→ Services

Alle rechten voorbehouden © 2020 Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk

Belangrijk

Screening op Coronaklachten

Komt u binnenkort naar het Rode Kruis Ziekenhuis of één van onze prikposten? Vul op de dag van uw afspraak een korte vragenlijst in.

Bloed prikken?

Prik eerst een datum!

Vanaf 2 november kunt u alleen nog bloed laten prikken of materiaal inleveren op afspraak.