In de afgelopen maanden is, naast alle aandacht voor het coronavirus en de gevolgen daarvan voor ons ziekenhuis, hard gewerkt aan onze nieuwe website. We hebben goed gekeken naar de meest bezochte pagina’s, de voor u belangrijke informatie, de leesbaarheid van de teksten en een goed, compleet, beeld van ons ziekenhuis. Hopelijk kunt u op deze website (nog) beter uw informatie over het Rode Kruis Ziekenhuis vinden.

We gaan ervan uit dat we na de lancering van de website op 20 augustus nog wat ‘kinderziekten’ tegen komen. Her en der zal de site nog worden aangevuld met informatie, een link of afbeelding. Dit zullen we zo snel mogelijk aanpakken en verbeteren.

U kunt hinder ondervinden bij het gebruik van Internet Explorer. Wij adviseren de RKZ-website te openen in Google Chrome, Safari of een andere webbrowser en geen gebruik te maken (lees hier het bericht van Microsoft) van Internet Explorer. 

Graag uw begrip hiervoor.
Bij voorbaat dank.

RKZ communicatie

 

Meer nieuws

Mijn.RKZ.nl tijdelijk niet beschikbaar

Op donderdag 10 september tussen 12:00 en 12:30 uur vindt er onderhoud plaats aan het patiëntenportaal Mijn.RKZ.nl. Hierdoor is het portaal tijdelijk niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak! Meer...

Lees meer
Tracking-ID UA-6990976-18