Agenda

Workshop 'Look Good…Feel Better'

Maandag 4 maart 2019

Tijdens de workshop 'Look Good…Feel Better' krijgt u advies over de verzorging van uw huid en het gebruik van make-up. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.

Lees verder

Informatiebijeenkomst ‘Nierfunctiestoornis: wat betekent dat voor mij?’

maandag 4 maart

We hebben allemaal twee nieren. Die nieren hebben een belangrijke functie.
Op maandag 4 maart organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis een informatiebijeenkomst over de nieren en wat het kan betekenen voor je als ze niet goed (meer) functioneren. 

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

dinsdag 5 maart 2019

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 2 april 2019.

Lees verder

Longpunt Beverwijk - Leef-tijd – Tijd van leven

woensdag 6 maart

Leef-tijd – Tijd van leven

Longpunt is dé ontmoetingsplek die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. 

Lees verder

Mamacafé IJmond

maandag 11 maart

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op maandag 11 maart.

Lees verder

Informatiebijeenkomst RKZ Obesitascentrum: is een operatie voor u een uitkomst of niet?

Woensdag 13 maart 2019 - DEN HELDER start om 19:00 uur

Heeft u al jaren last van zwaar overgewicht en lukt geen enkel dieet op de lange termijn? Misschien is een maagverkleining met een blijvende leefstijlverandering dan de oplossing voor u. 

Elke maand vertellen een obesitas-chirurg van het RKZ en een medewerker van de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) over het hele behandeltraject van het RKZ Obesitascentrum, dit keer in DEN HELDER. In zo'n 3 kwartier komen de belangrijkste onderwerpen bij een maagverkleining aan bod: 

Lees verder

Voorlichtingsavond opleiding operatieassistent en anesthesiemedewerker

14 februari 2019

Lijkt het jou interessant om op  de operatiekamer in het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) te werken of wil je meer informatie over onze opleidingen? Kom dan naar de voorlichtingsavond over werken als operatieassistent of anesthesiemedewerker op woensdag 13 maart!

Lees verder

Longrevalidatie - meer dan trainen alleen!

donderdag 21 maart

Een longziekte verandert uw leven. Dagelijkse bezigheden gaan niet meer vanzelf. Het is soms moeilijk te accepteren dat u een longziekte heeft of dat u sneller moe bent en niet meer kunt doen wat u wilt. 

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

dinsdag 2 april 2019

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 7 mei 2019

Lees verder

Longpunt Beverwijk – Gezonde buitenlucht

woensdag 3 april

Gezonde buitenlucht

Longpunt is dé ontmoetingsplek die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. 

Lees verder

Paginaopties: