Agenda

Workshop 'Look Good…Feel Better'

maandag 2 september

Tijdens de workshop 'Look Good…Feel Better' krijgt u advies over de verzorging van uw huid en het gebruik van make-up. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

Dinsdag 3 september

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 1 oktober 2019

 

Volgende data in 2019:

5 november, 3 december.

Lees verder

Informatiebijeenkomst RKZ Obesitascentrum: is een operatie voor u een uitkomst of niet?

Woensdag 11 september 2019 - ALKMAAR start om 19:00 uur

Heeft u al jaren last van zwaar overgewicht en lukt geen enkel dieet op de lange termijn? Misschien is een maagverkleining met een blijvende leefstijlverandering dan de oplossing voor u. 

Elke maand vertellen een obesitas-chirurg van het RKZ en een medewerker van de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) over het hele behandeltraject van het RKZ Obesitascentrum, dit keer in ALKMAAR. In zo'n 3 kwartier komen de belangrijkste onderwerpen bij een maagverkleining aan bod: 

Lees verder

Informatiebijeenkomst: 'Stoppen met roken?!'

Donderdag 12 september

Op donderdag 12 september organiseert de Rookstoppoli van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk een informatiebijeenkomst voor mensen die willen stoppen met roken.

Lees verder

Mamacafé IJmond

Vrijdag 13 september

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op vrijdag 13 september.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

dinsdag 1 oktober

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 5 november2019

Volgende datum in 2019: 3 december.

Lees verder

Longpunt Beverwijk – Communicatie met de zorgverleners

woensdag 2 oktober

Communicatie met de zorgverleners

Longpunt is dé ontmoetingsplek die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. 

Lees verder

Informatiebijeenkomst ziekte van Parkinson

Donderdag 10 oktober

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert een bijeenkomst over de ziekte van Parkinson voor patiënten, familie en andere belangstellenden.
Parkinson neuroloog Willem van der Meulen van het RKZ geeft informatie en beantwoordt vragen over deze ziekte.

Lees verder

Open huis

12 oktober 2019

Zet het alvast in uw agenda! Op zaterdag 12 oktober 2019 organiseren we weer een open huis.

Lees verder

Mamacafé IJmond

Maandag 14 oktober

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op maandag 14 oktober.

Lees verder

Paginaopties: