Vanaf 1 december 2020 is het niet meer mogelijk om patiënten via een papieren aanvraagbriefbrief naar de afdeling Radiologie te verwijzen. Vanaf 30 juni kunt u digitaal via Zorgdomein verwijzen naar de afdeling Radiologie.

Voor het inplannen van een afspraak, neemt uw patiënt vervolgens zelf telefonisch contact op met het secretariaat van de afdeling Radiologie (0251-265670).

De afdeling Radiologie werkt alleen nog maar met telefonisch ingeplande afspraken. Het is niet meer mogelijk om patiënten zonder afspraak in te sturen, zij krijgen geen toegang tot het RKZ of worden op Radiologie onverrichter zaken naar huis gestuurd met het vriendelijke verzoek om alsnog telefonisch een afspraak in te plannen.

Meer nieuws

Luistertip: Volgspot, concert voor de zorg

Op maandagavond 21 juni was het Concert voor de Zorg. Een initiatief van het radioprogramma Volgspot (KRO-NCRV) waarin diverse artiesten een aantal zorghelden uit het hele land op speciale wijze...

Lees meer

‘Dansen?!’

Het ziekenhuis is zeker niet alleen maar kommer en kwel. Sterker nog, de meeste patiënten verlaten het ziekenhuis op een betere manier dan ze er binnenkwamen. Eén van de dingen waaraan ‘we’ dat...

Lees meer