Afgelopen januari ging de hamer in de poli KNO. In vijf maanden tijd is de poli volledig onder handen genomen. Met als prachtig resultaat een heel nieuwe indeling, lichte ruimtes en nieuwe apparatuur. 

Op dinsdag 8 juni werd de poli officieel heropend. In een korte speech benadrukte Hugo Keuzenkamp, lid raad van bestuur van het RKZ, dat de oude poli aan vervanging toe was. Daarna overhandigde hij een taart aan de poli. 

De verbouwing van de poli KNO past in een langere reeks van verbouwingen en renovaties. Hiermee maken we van het RKZ een toekomstbestendig, patiëntvriendelijk ziekenhuis waarin collega’s met plezier werken.

Meer nieuws

Luistertip: Volgspot, concert voor de zorg

Op maandagavond 21 juni was het Concert voor de Zorg. Een initiatief van het radioprogramma Volgspot (KRO-NCRV) waarin diverse artiesten een aantal zorghelden uit het hele land op speciale wijze...

Lees meer

‘Dansen?!’

Het ziekenhuis is zeker niet alleen maar kommer en kwel. Sterker nog, de meeste patiënten verlaten het ziekenhuis op een betere manier dan ze er binnenkwamen. Eén van de dingen waaraan ‘we’ dat...

Lees meer