Patiëntenorganisatie Hoormij∙NVVS organiseert op zaterdag 27 maart 2021 van 10.30 – 16.00 uur een Online Conferentie Oorsuizen.

De centrale thema’s? Onderzoek, behandeling en perspectief voor mensen met oorsuizen. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is tinnitus? Wat zijn de ervaringen van anderen? Waarom heeft de één er zoveel last van en de ander niet? Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van behandeling? Behandelaren en onderzoekers geven informatie over verschillende behandelmogelijkheden en de huidige stand van de wetenschap.

Voor wie?

Deze online conferentie is bedoeld voor mensen met tinnitus of mensen in hun omgeving, maar ook mensen in de zorg zijn van harte uitgenodigd de conferentie bij te wonen.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.

Meer nieuws

Duizendmaal dank voor het RKZ

Het zijn heftige tijden in de zorg en gelukkig zijn er veel mensen die dit zien en waarderen. Zo ook Henk Tijbosch, Kees Heesterbeek en Kees Engel. Zij namen het initiatief voor een mooi gebaar naar...

Lees meer

‘Goede Vrijdag’

Goede Vrijdag roept bij mij altijd gemengde gevoelens op. Het is geen nationale feestdag, er valt overigens ook niet zoveel te vieren. Immers christenen herdenken op deze dag de kruisiging van Jezus...

Lees meer