Eind 2019 horen we voor het eerst van COVID-19. Het is het begin van een wereldwijde pandemie die in 2020 een enorme impact heeft op ons ziekenhuis en onze collega’s.

Iedereen heeft over de afgelopen periode zijn of haar eigen verhaal. In het magazine ‘RZK in coronatijd. Collega’s kijken terug op 2020′ hebben we geprobeerd een zo breed mogelijk beeld te schetsen hoe de coronatijd in het RKZ is beleefd. Het magazine is gemaakt met 15 collega’s van diverse afdelingen, die allemaal hun verhaal hebben verteld.

Het magazine is uitgedeeld onder al onze collega’s. Via deze link kunt u de digitale versie van het magazine ‘RZK in coronatijd. Collega’s kijken terug op 2020′ lezen.

 

Meer nieuws

Duizendmaal dank voor het RKZ

Het zijn heftige tijden in de zorg en gelukkig zijn er veel mensen die dit zien en waarderen. Zo ook Henk Tijbosch, Kees Heesterbeek en Kees Engel. Zij namen het initiatief voor een mooi gebaar naar...

Lees meer

‘Goede Vrijdag’

Goede Vrijdag roept bij mij altijd gemengde gevoelens op. Het is geen nationale feestdag, er valt overigens ook niet zoveel te vieren. Immers christenen herdenken op deze dag de kruisiging van Jezus...

Lees meer