Hugo Keuzenkamp is per 1 maart 2021 lid van de raad van bestuur van ons ziekenhuis. Samen met voorzitter Peter van Barneveld geeft hij leiding aan de vernieuwing van het RKZ.

Met die vernieuwing willen we inspelen op nieuwe mogelijkheden en andere behoeften in en rond het netwerk van zorg in de regio IJmond, en natuurlijk het verder versterken van de brandwondenfunctie van het ziekenhuis.

In zijn eigen woorden: “Toch weer… Na 12,5 jaar bestuurder bij Westfriesgasthuis/Dijklander Ziekenhuis nam ik in 2019 voldaan en tevreden afscheid. Ik ging wat anders doen dan ziekenhuisbestuurder, want het leukste ziekenhuis van Nederland had ik al gehad! Na een aantal opdrachten voor verzekeraars, VWS, de veiligheidsregio Rotterdam en nog zo wat vroegen Marius Touwen en Peter van Barneveld mij afgelopen zomer om een paar maanden te komen helpen in het schitterende Rode Kruis Ziekenhuis (Beverwijk). En het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na eerst als adviseur te hebben geholpen bij een agenda voor verandering mag ik die nu, met Peter, waar gaan maken. Ofwel, sinds 1 maart 2021 ben ik weer ziekenhuisbestuurder.”

Meer nieuws

Duizendmaal dank voor het RKZ

Het zijn heftige tijden in de zorg en gelukkig zijn er veel mensen die dit zien en waarderen. Zo ook Henk Tijbosch, Kees Heesterbeek en Kees Engel. Zij namen het initiatief voor een mooi gebaar naar...

Lees meer

‘Goede Vrijdag’

Goede Vrijdag roept bij mij altijd gemengde gevoelens op. Het is geen nationale feestdag, er valt overigens ook niet zoveel te vieren. Immers christenen herdenken op deze dag de kruisiging van Jezus...

Lees meer