Wachttijden poliklinieken, behandelingen en Radiologie

Spoedafspraak?

Als er sprake is van spoed dan maakt uw huisarts meestal direct voor u een afspraak bij de specialist. U kunt dan op zo’n kort mogelijk termijn terecht.

Wanneer bent u aan de beurt? In onderstaand overzicht kunt u zien hoe snel u terecht kunt voor een eerste afspraak op de polikliniek en wat de wachttijd is voor opname en/of dagverpleging. De wachttijden zijn in kalenderdagen. Dit betekent dat alle dagen van de week meetellen, dus zowel werk- als weekenddagen. De wachttijden zijn actueel op het moment van publicatie.

Voor de poliklinieken worden de wachttijden tweewekelijks bijgewerkt, laatste update: 21 november 2022.

De wachttijden voor de behandelingen worden tweewekelijks bijgewerkt, laatste update: 1 november 2022.

Wilt u sneller geholpen worden?

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeenkomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Actuele wachttijden

Wij tonen de meest realistisch wachttijden op basis van de huidige situatie in het ziekenhuis. De wachttijden zijn uitgesplitst in 3 onderdelen:

  1. Wachttijden poliklinieken
  2. Wachttijden behandelingen (opnames)
  3. Wachttijden Radiologie

Klik op een van de 3 rode ‘knoppen’ hieronder voor de wachttijd waarnaar u op zoek bent.

Alle rechten voorbehouden © 2022 Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk