Neurochirurgie

Contact

T 0251 265642

Wachtruimte C2 (begane grond)

Neurochirurgie opereert aandoeningen aan het zenuwstelsel (hersenen, ruggenmerg en zenuwen) en de wervelkolom. De afdeling levert snel de juiste neurochirurgische zorg.

We richten ons vooral op chirurgie van de wervelkolom en perifere chirurgie (buiten het centrale zenuwstelsel). De afdeling Neurochirurgie werkt nauw samen met de afdeling Neurochirurgie van het Amsterdam UMC.

Een afspraak of opname

Ga naar de pagina Afspraak maken als u een verwijzing heeft naar de afdeling Neurochirurgie. Een eerste consult of intakegesprek duurt 20 tot 30 minuten. Vaak is het mogelijk al bij een eerste gesprek een diagnose te stellen, advies te geven of eventueel een operatie te plannen. Een vervolgconsult duurt ongeveer 15 minuten. Dit tweede consult is meestal een vervolggesprek na een bedenktijd, of het is een afspraak nadat u extra onderzoek heeft gehad.

 

Aandoeningen en behandelingen

In de folders leest u meer informatie over de aandoeningen die wij behandelen en op welke wijze dat gebeurt.

 

Verpleegafdeling

U vindt de verpleegafdeling van Chirurgie en Neurochirurgie op de 5e verdieping van het ziekenhuis.

Klik hier voor de bezoektijden van de verpleegafdelingen.

Het team

Als u bent opgenomen op de afdeling, heeft u het meest te maken met de (gespecialiseerde) verpleegkundigen. Zij staan dag en nacht voor u klaar. Ook zijn er leerling-verpleegkundigen, stagiaires, secretaresses en voedingsassistenten.

Neurochirurg
De neurochirurg opereert aandoeningen aan het zenuwstelsel (hersenen, ruggenmerg en zenuwen) en de wervelkolom.

 → overzicht specialisten

Wie staat er aan mijn bed?
Vaak krijg je in het ziekenhuis meerdere zorgverleners aan je bed. De website https://www.wiestaateraanmijnbed.nl/ geeft duidelijke tekst en uitleg over de meest voorkomende zorgverleners in het ziekenhuis.

Alle rechten voorbehouden © 2020 Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk