Plastische chirurgie

Plastische chirurgie
Bezoektijden
Algemene bezoektijden

Uitgebreide omschrijving

De afdeling A5, plastische chirurgie, heeft als aandachtsgebieden de cosmetische chirurgie, de brandwonden chirurgie, de reconstructieve chirurgie en de handchirurgie.

 

De afdeling A5, plastische chirurgie, bevindt zich op de 5de etage. Aan het begin van de afdeling vindt u het afdelingssecretariaat en de teampost. De afdeling beschikt over 12 bedden,  veelal verdeeld over de kamers 501, 518, 519 en 520.

 

In overleg met de verpleging kan van de bezoektijden afgeweken worden. In het belang van onze patienten mogen niet meer dan twee mensen tegelijk op bezoek komen. Bij bijzonderheden of veranderingen in de situatie van de patiënt informeert de verpleegkundige u daarover. Mocht u zelf vragen hebben dan kunt u altijd bij de verpleegkundige terecht.     

Wie werken er op de afdeling?

  • Bekijk welke specialisten verbonden zijn aan de afdeling.
  • Het verpleegkundig team bestaat uit 16 verpleegkundigen en een wisselend aantal leerling verpleegkundigen en stagiaires.
  • De afdelingssecretaressen regelen onder andere afspraken die betrekking hebben op de patiënten.
  • De voedingsassistenten verzorgen dagelijks koffie, thee en de maaltijden.
  • De afdelingsassistenten ondersteunen de verpleegkundigen en de patiënten.

 

Op de afdeling is het verpleegkundig team verantwoordelijk voor de zorg aan de patiënten van de plastische chirurgie, urologie, KNO, kaak en oogheelkunde.

 

Het team van de plastische chirurgie verleent klantgerichte zorg met behulp van een respectvolle benadering van de patiënt en zijn/haar familie. Door voortdurende scholing blijven de medewerkers beschikken over de juiste deskundigheid, waarbij integriteit vanzelfsprekend is. 

Artsenvisite

Van maandag tot en met vrijdag wordt er visite gelopen door de plastisch chirurgen samen met de verpleging. Er is dan ook gelegenheid om uw vragen te stellen. In het weekend zijn er geen plastisch chirurgen aanwezig, indien nodig komt de arts in huis. 

Hoofdbehandelaar

Wanneer u bent opgenomen op de afdeling, dan is de hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor uw diagnose, uw totale behandeling en voor de voortgang van uw zorg. Lees verder: de hoofdbehandelaar

Paginaopties: