Skils - GZ-Psycholoog

GZ Psycholoog of Psychotherapeut

WO | Psychologie

 

Ben je een BIG geregistreerde GZ-psycholoog en heb je ervaring met het werkveld zorg en arbeid? Ben je bedreven in oplossingsgerichte therapie, CGT en coachingsmethodieken? Vind je het leuk om naast zorg verlenen ook contacten te onderhouden met bedrijfsartsen, werkgevers en anderen in het netwerk rondom de cliënt en een bijdrage te leveren aan inzetbaar krijgen en houden van mensen? Dan zoeken wij jou!

Over Skils

Skils biedt professionele zorg aan werkenden met uiteenlopende psychische klachten die het dagelijkse leven en het functioneren belemmeren. Onze betrokken en ervaren (GZ)-psychologen begeleiden en behandelen mensen zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast voeren wij verschillende psychodiagnostische onderzoeken uit die de krachten en mogelijkheden van een persoon naar voren brengen. Skils werkt vanuit het oplossingsgerichte gedragsmodel en betrekt de werkgever actief in de behandeling.

Skils in onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk.Zorg van de ZaakNetwerk bestaat naast psychologische dienstverlening uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfs­gezondheidszorg zoals arbodiensten, exper­tisebedrijven voor bedrijfsmaatschappelijk werk, arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs. Kortom, organisaties die helpen om medewerkers gezond te laten werken, verzuim te beperken en de inzetbaar­heid van medewerkers te verhogen.

Hoe ziet je takenpakket eruit?

Als GZ-psycholoog bij Skils maak je deel uit van een team van psychologen. Een greep uit je takenpakket:

  • Diagnostiek en indicatiestelling
  • Behandeling
  • Consultatie en advies, werkgerelateerd
  • Bijdragen aan kwaliteit van het behandel- en re-integratiebeleid
  • Accounthouderschap

Wat breng je mee?

Bij Skils hebben wij een professionele, persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Daarom verwachten wij van jou dat je klantgericht, stressbestendig, representatief, accuraat en flexibel bent. Met een proactieve, diensterlenende en oplossingsgerichte instelling pas je heel goed bij Skils.

Wat bieden wij?

Zowel de regio waarin je werkzaam bent, als het aantal uren per week en de diverse contractvormen zijn bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk, dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen de visie van Skils en het team waarvan je deel uitmaakt. De cultuur van Skils laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken. De baan die wij vacant hebben is uitdagend, biedt veel variatie en daagt je uit op de gebieden productiviteit en zorgvuldigheid. We opereren op het snijvlak van zorg en commercie, en dat vertaalt zich in de cultuur.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie dan je op de site kunt vinden? Neem gerust contact met ons op. Bel 088-8008555 en vraag naar Adeline Bertrand. Heb je direct al het gevoel dat we bij elkaar passen? Solliciteer via sollicitanten@zorgvandezaak.nl

Paginaopties: