RKZ Obesitascentrum: "Beste Zorg"

Welkom bij het RKZ Obesitascentrum!

 

Het RKZ Obesitascentrum is een gespecialiseerd centrum in de operatieve behandelingen voor mensen met (morbide) obesitas.

Het RKZ Obesitascentrum werkt hierbij nauw samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek die gespecialiseerd is in een begeleidend traject voor en na de operatie. Centraal hierbij staat een ingrijpende verandering van uw leefstijl. 

 

De multidisciplinaire en lange termijn aanpak, van zowel een maagverkleinende  operatie in combinatie met een intensief begeleidend traject, heeft zich de afgelopen jaren telkens weer bewezen.

Voor 2e jaar op rij "Beste Zorg" in Beverwijk

Wij zijn trots!

 

Zorgverzekeraar CZ geeft ons voor het 2e jaar op rij het label ‘Beste Zorg’ bij maagoperatie voor het verminderen van gewicht.

 

CZ bestempelt hiermee het RKZ Obesitascentrum als voorkeursziekenhuis op het gebied van maagoperaties. Het RKZ voert operaties voor gewichtsvermindering uit sinds de jaren tachtig en heeft veel ervaring en expertise op dit gebied.

 

Het RKZ Obesitascentrum behoort hiermee tot één van de drie ziekenhuizen die al twee jaar op rij het predicaat ‘Beste Zorg’’ ontvangt van CZ.