RKZ Obesitascentrum: 'Beste Zorg'

Zorgverzekeraar CZ geeft vanaf 2017 het Obesitascentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) het label 'Beste Zorg' bij maagoperaties voor gewichtsvermindering (ook wel: "bariatrie"). CZ bestempelt hiermee het RKZ Obesitascentrum als voorkeursziekenhuis op het gebied van maagoperaties, die obesitaspatiënten kunnen helpen bij hun strijd om gewicht te verliezen. Het RKZ voert operaties voor gewichtsvermindering uit sinds de jaren tachtig en heeft veel ervaring en expertise op dit gebied.

 

Welkom bij het RKZ Obesitascentrum!

Het RKZ Obesitascentrum is een samenwerking tussen het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) en de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) in Beverwijk. Door deze gecombineerde expertises biedt het Obesitascentrum Noord-Holland een compleet operatietraject aan rondom een maagverkleinende ingreep voor obesitas patiënten.

 

De multidisciplinaire en lange termijn aanpak heeft zich de afgelopen jaren telkens weer bewezen. U wordt geholpen door een vakkundig en zeer ervaren behandelteam dat gespecialiseerd is in de patiënt met overgewicht.

 

Meer informatie?

Meer uitgebreide informatie kunt u vinden in het keuze menu links op deze website, tijdens één van de obesitas informatieavonden bij u in de buurt, op de website van de NOK Beverwijk, óf lees eerst eens de Obesitas brochure van het RKZ.