Gynaecologie / Verloskunde

Balienummer
Wachtruimte F1
Contact
Telefoon: 0251-265684
Wachttijd polikliniek
35 kalenderdagen
Dit is het aantal dagen vanaf het moment dat u een afspraak maakt, tot het moment dat u terecht kunt op de polikliniek. (peildatum: 07-07-2020)
Bijzonderheden

Wachttijden voor poliklinische ingrepen: 3 dagen

- Hysteroscopie

- LETZ

- Altis

- Novasure

- MyoSure behandeling

 

Voor het maken van een afspraak voor een zwangerschapsecho kunt ook bellen met de poli Gynaecologie: 0251-265684

Uitgebreide omschrijving

Update m.b.t. het coronavirus

De poli gynaecologie is verheugd dat we weer de mogelijkheid hebben voor het heropenen van de poli voor vruchtbaarheids problemen, de fertiliteits polikliniek. De intake gesprekken voor nieuwe patienten kunnen weer gepland worden evenals de start gesprekken voor ovulatie inductie behandeling bij cyclus problemen. Voor de intake gesprekken geldt dat eerst de opgestuurde vragenlijst ingevuld moet zijn, voordat een afspraak gemaakt wordt. En de gesprekken zullen per telefoon of video bellen worden gedaan en het paar kan hier samen aan deelnemen. Patienten en huisartsen kunnen voor een afspraak contact opnemen met de polikliniek voor gynaecologie; telefoonnummer: 0251-26684. Op dit moment worden de behandelingen  voor intra uteriene inseminaties en IVF behandeling nog niet opgestart maar dit zal naar verwachting niet lang duren. Houd de website in de gaten. 

Voor gynaecologische echo's en uitslagen bel: 0251 - 26 56 84

Bent u om medische redenen doorverwezen naar het RKZ voor begeleiding tijdens uw zwangerschap en bevalling? Dan vinden de controles plaats op de polikliniek Verloskunde/Gynaecologie. De klinisch ('tweedelijns') verloskundige of de gynaecoloog voert de controles uit. 

Gynaecologie en kanker 

De gynaecoloog kan betrokken zijn bij de behandeling van kanker. Informatie over de behandeling en zorg voor mensen met kanker in het Rode Kruis Ziekenhuis vindt u op www.rkz.nl/oncologie

Ligging/route

Wachtruimte F1 vindt u op de begane grond van het ziekenhuis. 

Overige informatie

Polikliniek voor vruchtbaarheidsproblemen

Gynaecologie / Verloskunde heeft ook een polikliniek voor vruchtbaarheidsproblemen. Er is een spreekuur overdag én 's avonds.

Lees verder 

Paginaopties: