Bezoekregeling

De bezoektijden van het Brandwondencentrum zijn dagelijks:

  • van 13.00 tot 21.00 uur.

 

Als regel geldt dat het bezoek zich aan bezoektijden houdt en dat er niet meer dan twee bezoekers tegelijk bij een patiënt zijn. Alleen bij hoge uitzondering kan van de bezoektijden afgeweken worden. Dit gebeurt in overleg met de verpleegkundigen.

Natuurlijk is bezoek van kinderen even belangrijk als van volwassenen. Toch wordt in principe geen bezoek toegestaan van kinderen beneden de 12 jaar, omdat een bezoek ingrijpend voor een kind kan zijn.

Wifi

Bloemen/cadeaus

Omdat aarde en bloemwater goede voedingsbodems zijn voor bacteriën, zijn planten en bloemen niet toegestaan. Kunstbloemen mogen wel gegeven worden.

 

Goede voeding is erg belangrijk voor de genezing van brandwonden. In overleg met de verpleegkundige mogen bezoekers van alles meenemen: lekkere hapjes, fruit, frisdrank etc. Maar ook boeken, tijdschriften, foto's, cd's, dvd's en andere middelen ter vermaak en tijdverdrijf zijn welkom. In het ziekenhuis is draadloos internet aanwezig en het gebruik van de mobiele (smart)telefoon is toegestaan.

 

Er gelden voor bezoekers van Brandwondencentrum Beverwijk speciale maatregelen op het gebied van hygiëne. Deze zijn bedoeld om patiënten te beschermen tegen infecties van buitenaf en het ziekenhuis te beschermen tegen brandwondbacteriën.

Paginaopties: