RKZ bij best gewaardeerde ziekenhuizen 2019

3 december 2019

Het Rode Kruis Ziekenhuis hoort bij de tien best gewaardeerde ziekenhuizen op ZorgkaartNederland. Patiënten kunnen op ZorgkaartNederland een waardering achterlaten over zorgaanbieders. Alle ziekenhuizen die in 2019 meer dan honderd waarderingen behaalden op ZorgkaartNederland zijn beoordeeld.

Iedereen die een ziekenhuis waardeert op ZorgkaartNederland moet voor zeven zaken een cijfer geven. Bijvoorbeeld over het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar de patiënt. Ook wordt aan de patiënt gevraagd of hij de instelling zou aanbevelen aan anderen. Aan de hand van de waarderingen is uitgerekend wie er over 2019 het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten.

 

Naast de tien meest gewaardeerde ziekenhuizen, publiceerde ZorgkaartNederland ook de tien meest gewaardeerde klinieken en verpleeghuizen.

 

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg en bestaat nu 10 jaar. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Het aantal mensen dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past, groeit gestaag. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand. Er staan meer dan 750.000 waarderingen online. 

Paginaopties: