Nieuw: Voor u. Ziekenhuiskrant en magazine van het RKZ

4 april 2017 - Zorg is ons specialisme. Juist daarom willen wij er voor u zijn, 24 uur per dag. 'Voor u' is de naam van zowel onze nieuwe ziekenhuiskrant, als ons nieuwe magazine. De naam was niet zo moeilijk: beide zijn er speciaal voor u. 

In de krant en het magazine willen we u zo goed mogelijk informeren over onze zorg. We brengen nieuws uit het RKZ, ervaringen van patiënten, adviezen van onze medewerkers en vertellen graag over de bijzondere expertise binnen ons ziekenhuis.

Ziekenhuiskrant Voor u

De eerste editie van de RKZ-krant is vanaf 29 maart huis-aan-huis verspreid in de regio Kennemerland, de Zaanstreek en Alkmaar. De 12 pagina's tellende krant verschijnt drie keer per jaar. De volgende edities verschijnen in juni en september.

 

Woont u in één van deze regio's? Dan heeft u de krant waarschijnlijk op de mat gevonden. Zo nee, dan kunt u hem onderaan deze pagina downloaden en lezen. Laat ons weten wat u ervan vindt!

Magazine Voor u

Het magazine Voor u komt uit op 14 april. Net als de krant heeft ook het magazine drie uitgaven per jaar. 

 

Dit blad wordt verspreid in het ziekenhuis en verzonden naar huisartsen voor in de wachtruimte. Binnenkort kunt u het magazine ook op deze website lezen. En natuurlijk horen we ook hierover graag uw mening.