Bestuurslid Caroline Beentjes verruilt RKZ voor WoonZorgGroep SAMEN

19 april 2016 - Caroline Beentjes gaat per 1 juni 2016 een nieuwe uitdaging aan als lid van de Raad van Bestuur bij WoonZorgGroep SAMEN. Daarmee treedt zij af als bestuurslid bij het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk.

Beentjes trad begin 2012 in dienst bij het RKZ als organisatorisch manager. In december 2014 trad zij toe tot de Raad van Bestuur van het ziekenhuis als algemeen bestuurslid. In die functie is zij tot op heden verantwoordelijk voor de portefeuille ‘Operationele Zaken’. De komende weken draagt zij deze taken over aan haar medebestuurders.

WoonZorgGroep SAMEN

WoonZorgGroep SAMEN is een organisatie binnen de sector Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT) en levert intra- en extramurale zorg, revalidatie, behandeling en overige diensten op het terrein van welzijn.

 

Zij levert deze zorg en diensten in en vanuit twintig locaties, te weten een verpleeghuis, zorgcentra en woonzorgcomplexen, in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon.  Dagelijks bedient Samen ongeveer 1900 cliënten met ruim 1500 medewerkers en ruim 1000 vrijwilligers.

 

Het Rode Kruis Ziekenhuis dankt Caroline Beentjes voor haar inzet en toewijding en wenst haar veel succes in haar nieuwe functie.

 

Paginaopties: