Ouders en familie van kinderen met brandwonden die opgenomen zijn in het Brandwondencentrum Beverwijk, kunnen overnachten in het nabijgelegen Kiwanishuis. We bieden hiermee een plek om dichtbij hun kind te zijn in een heftige periode.

Na de verbouwing en herinrichting van de vier appartementen van het Kiwanishuis in 2015, restte nog de renovatie van de 4 badkamers. Eind 2019 gaf het bestuur van Stichting Kiwanishuis groen licht voor de renovatie.

In samenspraak met het Bouwbureau van het RKZ is gekozen voor een vrijwel compleet nieuwe inrichting: douchecabines, sanitair, kranen, plafonds en verlichting zijn vervangen.

De renovatie is mogelijk gemaakt door donaties van gasten en giften van derden. Aannemer Smit’s Bouwbedrijf, Kropman Installatietechniek en Schoonderbeek Installatiegroep zorgden voor de realisatie van het project. Met deze verbouwing is het Kiwanishuis weer klaar voor de toekomst.

Meer nieuws

Duizendmaal dank voor het RKZ

Het zijn heftige tijden in de zorg en gelukkig zijn er veel mensen die dit zien en waarderen. Zo ook Henk Tijbosch, Kees Heesterbeek en Kees Engel. Zij namen het initiatief voor een mooi gebaar naar verpleeghuizen, verzorgingshuizen in Heemskerk en aan onze collega’s:...

Lees meer

‘Goede Vrijdag’

Goede Vrijdag roept bij mij altijd gemengde gevoelens op. Het is geen nationale feestdag, er valt overigens ook niet zoveel te vieren. Immers christenen herdenken op deze dag de kruisiging van Jezus Christus. Deze dag heeft dus vooral te maken met stilte, inkeer en...

Lees meer