Contact, afspraak

Laboratorium

Het RKZ laboratorium is telefonisch bereikbaar via 
T 0251-265675

 

Het KCL voert alleen op verzoek van de (huis)arts of verloskundige onderzoek uit. Deze geeft u een aanvraagformulier dat u meeneemt naar de priklocatie / afnamelaboratorium. Wat neemt u nog meer mee? 

Met of zonder afspraak

Een afspraak maken voor bloedafname of het inleveren van ontlasting of urine is niet nodig, met uitzondering van enkele onderzoeken.

 

U kunt op het poliklinisch afnamelaboratorium in het RKZ terecht  op werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur (balie 40, 1e etage). Tussen 7.00-8.00u en tussen 16.45-18.00u is er minder personeel beschikbaar voor de bloedafname, hierdoor zouden de wachttijden iets langer kunnen zijn, houd u hier rekening mee.

 

De locaties en openingstijden van de andere prikposten vindt u hier

Openingstijden feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn de bloedafname poli’s gesloten:

  • Eerste Kerstdag     25 decemberl 2017
  • Tweede Kerstdag   26 december 2017

Trombosedienst

Het telefoonnummer van Trombosedienst Beverwijk is 0251-265180.

De Trombosedienst is voor vragen en mededelingen telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30-12.30 uur en van 13.30-16.30 uur.

 

Tussen 12.30 en 13.30 uur krijgt een antwoordapparaat te horen. Volgt u bij spoedgevallen de instructies op het antwoordapparaat, dan komt u in contact komt met een medewerker van het Klinisch Chemisch Laboratorium. Zij kunnen u verder helpen. Is er geen sprake van spoed, probeert u het dan op een ander moment nog een keer.

 

Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen krijgt u ook een antwoordapparaat. Dan kunt u in geval van medische problemen contact opnemen met de dienstdoende huisarts en bij overige dringende problemen met de dienstdoende analist. Hoe u deze kunt bereiken hoort u op het antwoordapparaat.

 

Meer informatie over de werkwijze van de Trombosedienst

Klachten of suggesties?

Heeft u (naar aanleiding van uw bezoek) een klacht of suggestie? Laat het ons weten, meld uw klacht of suggestie.