Informatie voor bezoekers 

← terug 

Wij willen het ‘verkeer’ van personen in ons ziekenhuis waar mogelijk beperken. Zo kunnen wij het beste de 1,5 meter afstand bewaken. Ons bezoekuur is van 18:00 uur tot 20:00 uur. Tijdens het bezoekuur mag er één bezoeker maximaal een uur één patiënt bezoeken. Bent u met twee bezoekers? Dan vragen wij u buiten het ziekenhuis te wisselen.

Uitzonderingen: 

  • Patiënten in kritieke fase
  • Op verzoek van zorgverleners
  • Voor de Kinderafdeling gelden aparte bezoekregels. In de brief (Informatie Coronavirus) leest u alle informatie als uw kind is opgenomen op de Kinderafdeling. Let op: het gaat om twee pagina’s, één voor kinderen mét Corona(verdenking) en één voor kinderen zonder Corona(verdenking).   

Begeleiding op de spoedeisende hulp:

  • Maximaal één begeleider per patiënt
  • Bij kinderen mogen beide ouders

Belangrijke informatie in het Arabisch en Engels

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen we u naar Rijksoverheid.nl.

U vindt hier informatie over de maatregelen in het Engels, Arabisch, Spaans, Pools, Turks, Papiamento en Papiamentu, Duits en Frans. 

Meer nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

In de afgelopen maanden is, naast alle aandacht voor het coronavirus en de gevolgen daarvan voor ons ziekenhuis, hard gewerkt aan onze nieuwe website. We hebben goed gekeken naar de meest bezochte pagina’s, de voor u belangrijke informatie, de leesbaarheid van de...

Lees meer

Mijn.RKZ.nl tijdelijk niet beschikbaar

Op donderdag 10 september tussen 12:00 en 12:30 uur vindt er onderhoud plaats aan het patiëntenportaal Mijn.RKZ.nl. Hierdoor is het portaal tijdelijk niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak! Meer nieuws

Lees meer
Tracking-ID UA-6990976-18