RKZ krijgt specialistische oogkliniek

De oogartsen van het RKZ zijn onlangs een samen-werkingsverband aangegaan met de oogspecialisten van Eyescan. De afdeling Oogheelkunde heet voortaan 'RKZ Eyescan Oogzorgkliniek'.

 

Kortere wachttijden

Eyescan heeft meerdere oogzorgklinieken in Nederland en is een expert op het gebied van optometrie en laseren. Doel van de samenwerking is om patiënten met oogproblemen nog beter van dienst te zijn met kwalitatief goede behandelmethoden en kortere wachttijden.

 

Andere locatie

RKZ Eyescan Oogzorgkliniek bevindt zich vanaf eind 2013 op een nieuwe locatie tegenover het ziekenhuis: in het voormalige Diginotar-pand. Tot die tijd is de kliniek gevestigd in het RKZ.

 

De nieuwe kliniek bestaat straks uit moderne behandelkamers, onderzoeksruimten en operatiekamers. Omdat de nieuwe kliniek op zichzelf staat, zijn eigen planning beheert en bovendien beschikt over eigen operatiekamers, worden patiënten sneller en efficiënter geholpen.

 

De samenwerking met andere specialisten in het RKZ blijft gewoon bestaan, net zoals de 24-uurs spoedzorg. Wilt u een afspraak maken? RKZ Eyescan Oogzorgkliniek is telefonisch bereikbaar via tel.nr. 088-1111980.

 

Lees verder:

In de medische special van het Noordhollands Dagblad (zaterdag 8 juni): meer over Eyescan en RKZ-oogarts van Beerthuizen beantwoordt een vraag over droge ogen. Lees verder

 

Terug naar RKZ Nieuws juni 2013

Paginaopties: