Afspraak / contact

LET OP:

  • Bent u digitaal doorverwezen? Dan belt de afdeling ú, binnen 2 werkdagen, voor een afspraak. U hoeft zelf niet te bellen.
  • Heeft u een papieren verwijsbrief van uw huisarts meegekregen? Dan belt u zelf met de afdeling. Hieronder vindt u het telefoonnummer.

Voor alle spreekuren van Dermatologie, behalve het spataderspreekuur:

0251-265368 (ma-vrij van 8.00 tot 16.30 uur).

De wachtkamer voor de Dermatologiespreekuren vindt u bij balie E, wachtruimte E20.

 

Voor het Spataderspreekuur:

T 0251 265162 (ma-vrij 8.30-12.00 en 13.00-16.30 uur.)

De wachtruimte van het Spataderspreekuur vindt u bij balie E, nr. E14.

Wat neemt u mee?

Voor een afspraak bij de poli Dermatologie en het Spataderspreekuur heeft u een verwijzing van de (huis)arts nodig. Wat neemt u nog meer mee?

Diagnose en behandeling

Vaak is het mogelijk al bij een eerste bezoek een diagnose te stellen. Kleine onderzoeken en ingrepen kunnen we direct verrichten. Voor uitgebreid onderzoek of een poliklinische ingreep maken we meestal een nieuwe afspraak. Ook kunt u een recept voor medicijnen meekrijgen en/of een nieuwe afspraak voor controle.

Hoe lang duurt het?

Een eerste consult duurt 10 minuten. Een vervolgconsult duurt tussen de 5 en 10 minuten, de duur hangt af van uw probleem. Doorgaans is iedereen tijdens ons spreekuur op de afgesproken tijd aan de beurt, tenzij een spoedgeval of andere onvoorziene gebeurtenis zich voordoet.

Klachten of suggesties?

Heeft u (naar aanleiding van uw bezoek) een klacht of suggestie voor de afdeling Dermatologie? Laat het ons weten, meld uw klacht of suggestie

Paginaopties: