Bezoeker

Vrijwel iedere patiënt vindt het prettig bezoek te ontvangen. Een goed contact met vrienden en familie kan een bijdrage leveren aan een spoedig herstel.

 

Wilt u een kennis of familielid in het Rode Kruis Ziekenhuis een bezoek brengen? Hier vindt u de regels en tips voor een prettig bezoek aan het RKZ. 

Coronavirus: Informatie voor bezoekers en patiënten

Wij willen het ‘verkeer’ van personen waar mogelijk beperken. Daarom mogen bezoekers met niet meer dan één bezoeker per dag en maximaal een half uur tussen 15:00 uur en 16:30 uur bij een patiënt komen.  

 

Uitzonderingen hierop zijn:

 

  • Ouders die bij hun kind zijn
  • Patiënten in kritieke fase
  • Op verzoek van zorgverleners

 

Alle (voorlichtings)bijeenkomsten zijn tot zeker 1 juni geannuleerd. Dit zelfde geldt voor de winkel in de centrale hal. Albron Shop is tot zeker 1 juni gesloten.


Informatie voor patiënten
Tot en met 1 mei 2020 worden alle afspraken in het ziekenhuis aangepast naar een telefonische afspraak als dit medisch mogelijk is. Uitzonderingen zijn spoed en urgente patiënten die door de behandelaar zijn aangewezen om te komen.

 

Gaat uw afspraak op de polikliniek door? Wij verzoeken u om alleen te komen en zeker geen kinderen mee te nemen (poli Kindergeneeskunde uitgezonderd). 

Geplande operaties

Het RKZ heeft besloten om ook een groot deel van niet de spoedeisende operaties tot en met 5 mei 2020 uit te stellen. U wordt hierover geïnformeerd als dit ook uw operatie betreft. Gaat uw geplande operatie wèl door en heeft of krijgt u klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan contact op met onze operatieplanning. 

Paginaopties: