Bevallen in de kraamsuite

                     

Het Rode Kruis Ziekenhuis beschikt over negen luxe kraamsuites. Deze suites zijn ruim opgezet, sfeervol ingericht en voorzien van een eigen douche en toilet. De suites zijn voorzien van een extra bed zodat uw partner kan overnachten. Alles is aanwezig voor een optimale begeleiding tijdens de bevalling en voor een goede opvang en verzorging van moeder en kind. 

 

Als u gaat bevallen, verblijven u en uw partner vóór en tijdens de bevalling in dezelfde kraamsuite. Ook na de bevalling verblijft u hier, samen met uw kindje.

 

Ons ziekenhuis biedt gezinsgerichte zorg. Bij de geboorte van ‘een nieuw gezin’ is het belangrijk om ouders en kind zoveel mogelijk de ruimte te geven om aan elkaar te wennen. Wij proberen alle gezinsleden actief te betrekken bij de zorg. Hierdoor wordt de onderlinge band verstevigd en went u als gezin geleidelijk aan de zorg voor de baby.

 

De kraamsuites liggen in een doorlopende gang naar de couveuse afdeling. Als uw kind om medische reden hier moet verblijven, kunt u als ouders ook daar gemakkelijk bij de zorg worden betrokken. 

 

Lees het artikel over de kraamsuites in RKZ-magazine Hechting: 

Bevallen in je eigen suite.pdf | 617.8 kb

 

Bezoek 

U en uw partner kunnen zelf bepalen wanneer u bezoek wilt ontvangen. Uiteraard zijn broertjes en zusjes van harte welkom!

 

Voorzieningen 

Tijdens uw verblijf in de kraamsuite worden u en uw partner voorzien van maaltijden en dranken. Verder zijn koffie, thee, vruchtensappen en water beschikbaar in onze keuken.

 

Op de hoogte blijven/brengen 

Gebruik van mobiele telefoons, i-pads en een laptop is toegestaan op de verloskamers.

 

NB: in verband met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, mogen wij geen informatie aan derden geven. Dit betekent dat wij ook familieleden in de wachtkamer niet kunnen informeren over de voortgang. 

 

Waardevolle spullen

Het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor de vermissing van eigendommen. Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter in de kamer.

Paginaopties: