Bedrijfsarts

Bedrijfsarts

 

Wij zoeken een geregistreerde bedrijfsarts, de klanten en regio zijn bespreekbaar. Beschik jij over een sterke persoonlijke presentatie, ben jij flexibel en pak jij ook graag de rol van organisatieadviseur, dan is deze vacature iets voor jou!

 

Over Zorg van de Zaak
Zorg van de Zaak is een krachtig netwerk dat bestaat uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfs­gezondheidszorg zoals arbodiensten, exper­tisebedrijven voor bedrijfsmaatschappelijk werk, arbeidsdeskundigen, psychologische dienstverlening en loopbaanadviseurs. Kortom, organisaties die helpen om medewerkers gezond te laten werken, verzuim te beperken en de inzetbaar­heid van medewerkers te verhogen.
Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk (RKZ) is ook onderdeel van Zorg van de Zaak evenals Rodersana, Verslavingskliniek en Co-Eur, Obesitaskliniek.

 

De functie

Het doel van jouw functie als bedrijfsarts is het adviseren van organisaties bij het vormgeven van hun verantwoordelijkheid ten aanzien van arbobeleid door het als arts verrichten van sociaal medische activiteiten, het aanbieden van en het adviseren over integrale arbo-dienstverlening.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
· Verricht (medisch) onderzoek en adviseert gericht op arbeidsgeschiktheid, inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden bij klanten.
· Begeleidt werknemers bij de re-integratie in het arbeidsproces volgens de geldende wetgeving, richtlijnen en werkmethoden.
· Adviseert (on)gevraagd werkgevers, ondernemingsraden en werknemers om de gezondheid, veiligheid en het welzijn in relatie tot arbeid te bevorderen.
· Verricht medische keuringen, onderzoeken en medische handelingen binnen de eigen deskundigheid en bevoegdheid.
· Is mede verantwoordelijk voor het optimaal benutten van klantcontracten en kansen bij klanten.
· Levert een deskundige bijdrage aan risico-interventarisaties en –evaluaties en PMO’s.
· Interpreteert en ordent organisatie- en verzuimgegevens en adviseert werkgevers hierover.
· Borgt bij delegatie van taken de medisch inhoudelijke advisering en dienstverlening aan klanten.

 

Jouw profiel

Je bent een professional met bevlogenheid voor de bedrijfsgerelateerde zorg en je bent goed in je vak. Van nature ben jij communicatief sterk en beschik jij over goede advies- en coachingsvaardigheden.


Functie-eisen:

·  Een afgeronde bedrijfsartsenopleiding en opgenomen in het register voor sociaal geneeskundigen als arts voor arbeid en gezondheid (bedrijfsarts) en voldoet aan de herregistratie-eisen.
· Gedegen kennis van sociale geneeskunde en kennis van sociale wet en regelgeving.
· Kennis van medische specialismen en verzekeringsgeneeskunde.
· Recente en ruime ervaring als bedrijfsarts in een adviserende rol.

 

Wat bieden wij?

Als professional werk je voor de toonaangevende organisatie op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg en leefstijl. Je beweegt in een ambitieuze omgeving die volop in ontwikkeling is.
Wij vinden het belangrijk, dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen de visie van Zorg van de Zaak en het team waarvan je deel uitmaakt. De sfeer van Zorg van de Zaak laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en samenwerken. De baan die wij vacant hebben is uitdagend, biedt veel variatie en daagt je uit op de gebieden professionaliteit, klantgerichtheid en samenwerken.

Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden,o.a. goede pensioenregeling, uitstekende opleidingsmogelijkheden en een collectieve zorgverzekering.

 

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag voor ons werken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitanten@zorgvandezaak.nl t.a.v. Suzanne van den Bel – Recruiter. Voor specifieke vragen bel Suzanne via 06 15 52 91 25 of mail naar suzanne.van.den.bel@zorgvandezaak.nl

Paginaopties: