Zwangeren informatie avond

dinsdag 7 juli 2020

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met IJmond Geboortezorg iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners.

De informatiebijeenkomsten vinden 's avonds plaats van 19.30 tot 21.30 uur. De koffie en thee staan vanaf 19.00 uur klaar. De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant op de 2e etage. De toegang is gratis.

 

Er is genoeg gelegenheid tot het stellen van vragen. Als de situatie het toelaat, krijgt u een rondleiding langs de kraam(couveuse)suites.

 

IJmond Geboortezorg
Wij zijn IJmond Geboortezorg. Alle zorg rondom zwanger worden, zwanger zijn, bevallen, de kraamtijd en de verandering naar ouderschap verzorgen we vanuit één samenwerkende organisatie. Ook bieden we zorg bij het (nog) niet zwanger worden. In IJmond Geboortezorg werken verloskundige praktijken, het Rode Kruis Ziekenhuis en twee kraamzorgbureaus samen en stemmen alle zorg met elkaar af. We kennen elkaar goed en hebben volledig vertrouwen in elkaar. Zo kunnen we de zorg die we jou bieden heel goed regelen, zowel onderling als met jou. 

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. 

Paginaopties: