Informatiebijeenkomst: 'Stoppen met roken?!'

Donderdag 12 september

Op donderdag 12 september organiseert de Rookstoppoli van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk een informatiebijeenkomst voor mensen die willen stoppen met roken.

STOPPEN MET ROKEN…..?!

Hoe kan de rkz rookstoppoli  u hierbij helpen?

 

Op donderdag 12 september organiseert de Rookstoppoli van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk een informatiebijeenkomst voor mensen die willen stoppen met roken.

Stoppen met roken, veel mensen willen dat. Overweegt u dat ook? Bent u het zat om in weer en wind buiten te moeten roken? Kunt u uw geld wel beter gebruiken of wilt u van dat nare hoestje af?


Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent bij de Rookstoppoli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zelf wilt stoppen met roken, of het voornemen heeft om te stoppen.

Sprekers

Longarts Pauline Dekker (o.a. bekend van het boek ‘Nederland stopt! met roken’) en rookstopcoaches Pauline Haasbroek en Ingrid Sprengers, geven deze avond informatie over roken en stoppen met roken, met behulp van begeleidende (rookstop)specialisten en onze methode Optimale Interventie Strategie.

Stoptober

Dit is een jaarlijks terugkerend gezamenlijk nationaal stopmoment van 28 dagen in oktober.
In verband met stoptober kunt u bij ons terecht om gestopt te blijven. U kunt direct na de bijeenkomst op korte termijn een afspraak maken om het stoppen goed voor te bereiden.

 

Samenwerkingsverband
De Rookstoppoli heeft een samenwerkingsverband met het Sport Medisch Centrum IJmond ( SMC) met als doel om gewichtstoename als gevolg van het stoppen met roken te voorkomen en tegelijkertijd te werken aan een gezonde en sportieve leefstijl.
De Rookstoppoli maakt deel uit van de polikliniek Longgeneeskunde van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.


Locatie

Kom donderdag 12 september naar de Prof. de Grootzaal (1e etage) van het Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 13 te Beverwijk

Van 19.30 tot 21.00 uur (zaal open 19.15uur) kunt u gratis aanschuiven.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op deze pagina

 

Iedereen is van harte welkom

 

Paginaopties: