Agenda

Mamacafé IJmond

Vrijdag 16 november

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op vrijdag 16 november.

Lees verder

Longrevalidatie - meer dan trainen alleen

dinsdag 20 november

Op dinsdag 20 november 2018 organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een informatiebijeenkomst over longrevalidatie, bedoeld voor mensen met COPD, die onder behandeling zijn van de longarts.

Lees verder

Workshop 'Look Good…Feel Better'

Maandag 26 november 2018

Tijdens de workshop 'Look Good…Feel Better' krijgt u advies over de verzorging van uw huid en het gebruik van make-up. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.

Lees verder

Terugkomdag voor ex-ICU patiënten

woensdag 28 november

Op 28 november organiseert de nazorggroep Intensive Care (ICU) van het Rode Kruis Ziekenhuis een terugkommiddag voor ex IC patiënten en familieleden.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

4 december

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn 8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april en 7 mei.

Lees verder

Mamacafé IJmond

Woensdag 12 december

Geef je borstvoeding en vind je het leuk om andere voedende moeders en hun kindje te ontmoeten? Heb je vragen voor een deskundige (lactatiekundige, draagdoekconsulente en/of vrijwilligster) van het Borstvoedingplatform IJmond? Kom langs op woensdag 12 december.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

Dinsdag 8 januari 2019

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 5 februari 2019

Volgende data in 2019:

5  maart, 2 april, 7  mei, 4  juni,2  juli, 6  augustus, 3  september, 1 oktober, 5 november, 3 december.

Lees verder

'Hoe bevalt het?' Informatie bijeenkomst voor zwangeren

5 februari 2019

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 5 maart 2019

Volgende data:

2 april, 7 mei, 4  juni, 2  juli, 6  augustus, 3  september, 1 oktober, 5 november, 3 december.

Lees verder

Paginaopties: