'Hoe bevalt het?' Informatiebijeenkomst voor zwangeren

Dinsdag 3 september

Het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Geboortezorg Midden Kennemerland iedere maand een informatieavond over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 1 oktober 2019

 

Volgende data in 2019:

5 november, 3 december.

De informatiebijeenkomsten vinden 's avonds plaats van 19.30 tot 21.30 uur. Ze  worden gehouden in het restaurant van het Rode Kruis Ziekenhuis op de 2e etage. De zaal is vanaf 19.00 uur open.

 

Er is genoeg gelegenheid tot het stellen van vragen. Als de situatie het toelaat, krijgt u een rondleiding langs de kraam(couveuse)suites.

 

Geboortezorg Midden Kennemerland is verantwoordelijk voor de zorg rond (de aanstaande) moeder & kind. In de coöperatie Geboortezorg MK werken samen: vijf eerstelijns verloskundigenpraktijken (Castricum, Heemskerk, IJmuiden, Uitgeest- Akersloot, Velserbroek-IJmuiden) en de daarbij behorende echocentra; twee kraamzorg organisaties (Buurtzorgkraam en RKZ Kraamzorg); en de gynaecologen, tweedelijns verloskundigen en verpleegkundigen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

 

De toegang is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op deze pagina

Paginaopties: