Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis

In het ziekenhuis lig je meestal niet voor je plezier. De Stichting Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis spant zich dan ook in om het verblijf van patiënten en bezoekers in het Rode Kruis Ziekenhuis en het bijbehorende Brandwondencentrum Beverwijk zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Hiervoor zijn veel extra voorzieningen, materialen en activiteiten nodig, die niet uit het basisbudget van het ziekenhuis kunnen worden betaald. Denk bijvoorbeeld aan speciale familiekamers, het opvrolijken van de ziekenhuisomgeving voor patiënten en hun bezoek, speciale verwenbehandeling na een chemokuur en het opknappen van kinderspeelruimtes. Met donaties van particulieren, bedrijven en fondsen kunnen we dergelijke projecten voor aanvullende zorg realiseren.

Wat kunt u doen?

Het Rode Kruis Ziekenhuis is van ons allemaal. Iedereen is er wel eens geweest. Op bezoek of voor onszelf. Een goed ziekenhuis in de eigen regio is van groot belang. Daarom vragen we u om ons financieel te ondersteunen en vriend te worden van het RKZ. Het is ook mogelijk om een project te adopteren of een eenmalige gift te doen.

 

Met vrienden om je heen voel je je beter. Geef om het Rode Kruis Ziekenhuis!