Informatie voor zwangeren over nieuwe coronavirus

26 mei 2020

Op dit moment heerst ook in Nederland een coronavirus- (COVID-19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken, de gynaecologen, het Rode Kruis Ziekenhuis, de echocentra in de IJmond en de kraamzorgorganisaties in de regio IJmond, (www.ijmondgeboortezorg.nl) zijn er afspraken gemaakt omtrent de maatregelen tegen het Coronavirus. 

In de brief (onderaan de pagina) informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van je zorgverlener en www.ijmondgeboortezorg.nl in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. 

 

Klik onderaan de pagina voor de brief.

Informatieavond

Het RKZ heeft besloten de informatieavonden over bevallen voor zwangere vrouwen en hun partners in 2020 te annuleren. Dit houdt in dat er de komende maanden geen informatieavonden zullen plaatsvinden.  

Video's Verloskunde

Om je ondanks het afgelasten van de zwangeren informatieavond zo goed mogelijk te kunnen informeren, hebben we een aantal video's opgenomen. 

 

Normale zwangerschap en bevalling

In deze voorlichtingsvideo vertellen we over een normale zwangerschap en bevalling.


Zwangerschap en bevalling met medische indicatie

In deze voorlichtingsvideo vertellen we over een zwangerschap en bevalling met medische indicatie.

 

RKZ Verloskamers

In deze video laten we zien hoe de afdeling verloskunde van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) er uit ziet. 

 

Video over de periode na je bevalling 

Bekijk hier de video over het kraambed.

 

Paginaopties: