Obesitas (polikliniek Bariatrie)

Het RKZ Obesitascentrum Noord-Holland (www.rkz.nl/obesitas) van het Rode Kruis Ziekenhuis verzorgt chirurgische ingrepen bij obesitas (ernstig overgewicht).

Balienummer
Balie C, wachtruimte C12
Contact
Telefoon: 0251 26 55 98, maandag (11.00-12.00 uur) & donderdag (15.00 16.00 uur). E-mail: obesitas@rkz.nl
Wachttijd polikliniek
25 kalenderdagen
Dit is het aantal dagen vanaf het moment dat u een afspraak maakt, tot het moment dat u terecht kunt op de polikliniek. (peildatum: 04-08-2020)

Voorlichtingsfilm chirurgie bij obesitas

Voor de behandeling van obesitas kunt u terecht bij het RKZ Obesitascentrum. Het Obesitascentrum werkt nauw samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) in Beverwijk (tegenover het Rode Kruis ziekenhuis) en met RA-Medical in Heemskerk.

 

Het RKZ Obesitascentrum verzorgt de operaties en de NOK en RA-Medical begeleiden patiënten tijdens het intensieve voor- en natraject van de ingreep.

 

U kunt hiernaast op de afbeelding klikken om een korte informatie-film te starten.

 

 

Website

Uitgebreide informatie vindt u op de speciale website van het  RKZ Obesitascentrum: www.rkz.nl/obesitas

 

Obesitas bij kinderen of bij het hele gezin

Ook kinderen met overgewicht kunnen terecht bij het Rode Kruis Ziekenhuis. De afdeling Kindergeneeskunde heeft een speciaal spreekuur voor kinderen met obesitas.  Lees verder

 

Gezinsaanpak obesitas

Vaak is overgewicht een probleem van meerdere leden in een gezin. Het Rode Kruis Ziekenhuis is daarom sinds kort als eerste ziekenhuis in Nederland gestart met een pilot van een gezinsprogramma bij obesitas voor het hele gezin. Meer weten? Lees verder op de website van het RKZ Obesitascentrum

 

Ligging/route

Balie C en wachtruimte C12  vindt u op de begane grond van het ziekenhuis. 

Meer informatie

Wat is uw BMI?

Heeft u een gezond gewicht? Op de site van de Nederlandse Obesitas Kliniek berekent u het zelf met de Body Mass Index (BMI)-Calculator. 
>> Naar de BMI-Calculator <<

Paginaopties: